Sponsoring

Donatie

Donatie van minimaal € 150,- omdat u het sportevenement een warm hart toe draagt.

Pakket 1

Sponsoring vanaf minimaal € 200,- voor meerdere wedstrijd kickboks en mma handschoenen tijdens het gala. Uw bedrijfsnaam wordt genoemd tijdens de aankondiging van het gala. En u krijgt 1 entree kaart ter waarde van €35,- voor het gala.

Pakket 2

Sponsoring vanaf minimaal €300,- voor uw reclame op alle VIP-tafels tijdens het gala. En u krijgt 2 entree kaarten ter waarde van €70,- voor het gala. 

Pakket 3

Sponsoring vanaf minimaal €400,- voor het herhaaldelijk tonen van uw bedrijfslogo op het digitale led-scherm tijdens het gala. En u krijgt 4 entree kaarten ter waarde van €140,- voor het gala.

Pakket 4

Sponsoring vanaf minimaal € 500,- voor een kickboks of mma partij tijdens het gala. Uw bedrijfsnaam wordt genoemd tijdens de aankondiging en vermeld op verschillende reclame uitingen. En u krijgt 10 entree kaarten ter waarde van €350,- voor het gala.

Pakket 5

Subsponsor van het Rumble Events gala kunt u worden vanaf minimaal € 1000,-. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor subsponsoring. Uw bedrijfsnaam zal herhaaldelijk genoemd en te zien zijn tijdens het gala en vermeld zijn op verschillende reclame uitingen voor aankondiging gala. En u krijgt een VIP-tafel ter waarde van €900,- voor 6 personen tot uw beschikking waar u en uw relaties van dicht bij kunt genieten van dit groots opgezet evenement onder het genot van een drankje en een hapje.

Pakket 6

Hoofdsponsor van het Rumble Events gala kunt u worden door een e-mail te richten aan info@rumbleevents.com en/of door contact op te nemen met Rumble Events promotor André Stötefalk.